CASA DACIANA -CASA PASIVA TIP nZEB

de Super Case Pasive

Vrei altceva ?

Îți prezintăm un nou model de casă cu grad ridicat de independență energetică, tip nZEB, duplexul Daciana. Acest proiect este compus din 2 case cu intrare si curte separata.

Casa Daciana este proiectată tinand cont de toate aceste nevoie- aer curat, liniste, natura. Este o casa pasivă tip Nzeb cu independență energetică sporită. Trâind într-o astfel de casă vei simți diferența de confort și veți simți că ai pus și tu umărul la reducerea amprentei de carbon în atmosferă, datorită sistemului inovatic și ecologic de construcție al acestei case.

De ce îți oferim altceva?

Arhitectura casei  te intampina cu simboluri  care vor sa-ti reaminteasca, in fiecare zi, de starile esentiale ale vietii. Este construita pe structura de beton, pentru constructia ei materialele folosite au fost alese cu grja astfel incat amprenta de carbon sa fie foarte mica (poluarea in atmosfera).

Fațada 3D

Duplexul Daciana se afla intr-un complex de 6 case din zona de este a Capitalei, considerata noua Pipera a Bucurestiului, conform zf.ro

https://www.zf.ro/business-construct/estul-bucurestiului-este-noul-pipera-prezenta-ikea-demonstreaza-ca-estul-este-deja-al-doilea-pol-comercial-din-capitala-18458714

Accesul în localitate se face direct din autostrada A2, ieșire situată la 3,5 km de centură. Alte mijloace de transport – tren si STB.

TREN cu Statie CFR pe ruta Bucuresti -Oltenita cu 22 de trenuri pe zi dus-intors pana la statia de metrou Republica la numai 6 km si max 20 min de mers.( poza STB 3)

Autobuz STB (RATB) R 406 – cursa regionala Bucuresti-Caldararu, cu destinatia direct la statia de metrou Republica avand 20 de curse dus si 20 de curse intors incepand cu ora 4:00  dimineata si pana la 23:00, la intervale de 45 de minute.

Autobuz STB(RATB) R472- cursa regionala Bucutresti-Cernica aflata la 2 KM, avand destinatia centrul comercial Titan Palady (Auchan)  cu oprire la statia de metrou Anghel Saligny, cu 20 de curse dus si 20 de curse intors incepand cu ora 4:00  dimineata si pana la 23:00, la intervale de 45 de minute.

1. GRADINITA moderna  link gradinita aflata la cernica 2 km distanta de sat.
 2. Scoala constructie noua.

Duplex Daciana

Casa Daciana A ( stanga) are umătoarele caracteristici:


  • total teren 483 mp
  • teren propriu -zis 410 mp
  • teren din cota indiviză 25 mp ce reprezintă 1/12 din teren de sport (cu suprafață totală de 300 mp) și gospodăria de apă (2 rețele de apă) cu puț forat la 60 m.
  • teren cotă indiviză de 48 mp ce reprezintă 1/12 din teren aferent drumului de servitute ce deține poartă metalică automatizată, deschidere cu telecomandă.
  • PREȚ 115. 000 Eur

Casa Daciana B ( dreapta) are următoarele caracteristici:

  • total teren 377 mp
  • teren propriu-zis 304 mp
  • teren cota indiviză 25 mp ce reprezintă 1/12 din teren de sport (cu suprafață totală de 300 mp) și gospodăria de apă (2 rețele de apă) cu puț forat la 60 m.
  • teren cotă indiviză de 48 mp ce reprezintă 1/12 din teren aferent drumului de servitute ce deține poartă metalică automatizată, deschidere cu telecomandă.
  • PREȚ:97.000 Eur
Fațadă 3D
Plan parter
Plan etaj

Vrei altceva?

Vino să faci parte din comunitatea noastră verde!

Intra in comunitatea noastra sa sustinem un viitor verde impreuna!

Acest site foloseste cookie-uri. Prin continuarea navigarii, esti de acord cu folosirea acestora. Accept Detalii

Protectia si politica de confidentialitate a cookie-urilor